Financieel

Hoe word ik een voorrangskandidaat bij start verkoop?

Ja, je leest het goed: Voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum van de inschrijvingsperiode na start verkoop ondertekend hebben ge-upload in het digitaal inschrijfformulier, een voorrangspositie op diegene die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet. De financiële check kan je uploaden in het digitale inschrijfformulier dat beschikbaar is zodra de verkoop daadwerkelijk is gestart.

Rabobank biedt je vrijblijvend financieel advies

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Henk Jansen en Mark Okhuysen, zijn nauw betrokken bij het project De Houtsingel. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Veenendaal. Met de kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Jouw droomwoning in De Houtsingel financieren

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Veenendaal? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Henk Jansen
Financieel Advies Nieuwbouw
Mobiel + 31 6 12 60 15 52
Mail: [email protected]

Mark Okhuysen
Financieel Adviseur Nieuwbouw
Mobiel + 31 6 10 03 41 75
Mail: [email protected]

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project De Houtsingel? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken. Er is extra financieringsruimte op basis van het energielabel.

Online gesprek of fysiek gesprek: Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de QR code hieronder met Henk of Mark, of stuur een email naar [email protected]. Een oriënterend gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Groenverklaring

Indien je gebruik wilt maken van de extra leencapaciteit én een extra rentekorting, bovenop de duurzaamheidskorting, dan wordt er een zogenoemde groenverklaring aangevraagd voor jouw woning in project De Houtsingel. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Zie voor meer informatie over de Rabobank Groenhypotheek: rabobank.nl/groenhypotheek. Je kunt in de meer- en minderwerklijst zien wat er nodig is om in aanmerking voor de groenverklaring te komen die bij start verkoop online komt.

De kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij de Rabobank af te sluiten. Dus heb jij een financiële check elders laten uitvoeren, bijvoorbeeld via de makelaar of een andere erkende hypotheekadviseur, dan kom jij ook in aanmerking als voorrangskandidaat. Een voorbeeld van een financiële check kan je hier downloaden. Wij vragen een financiële check omdat het helaas regelmatig voorkomt dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning uiteindelijk toch niet kunnen betalen.