Het plan

De Houtsingel vertegenwoordigt meer dan alleen een plek om te wonen. Met een focus op eigentijdse architectuur en een harmonieuze verbinding met de omgeving, biedt De Houtsingel een thuis dat niet alleen vandaag aantrekkelijk is, maar ook in de toekomst waarde houdt. Ontworpen met een mix van luxe en functionaliteit, kenmerkt elk huis in De Houtsingel zich door fraaie overstekken, diverse dakvormen en een rijke textuur aan de gevel. Het gebruik van natuurlijke materialen en zorgvuldig gekozen kleuren versterkt het gevoel van verbondenheid met de omgeving. Dit is modern wonen, opnieuw gedefinieerd, met respect voor natuur en de gemeenschap.

Hoekwoning

Met een kaveloppervlakte variërend van circa 246 tot 268 m² en een woonoppervlak van circa 123 m², bieden de hoekwoningen in De Houtsingel extra ruimte en privacy. Deze woningen zijn voorzien van een langskap, 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 5 en een gemetselde berging  aan huis. De achtertuinen liggen op het westen, perfect voor de middag- en avondzon.

Bouwnummers 1 & 10

Tussenwoning

De tussenwoningen zijn ontworpen met de focus op gezinsvriendelijk wonen. Met een woonoppervlak van circa 109 m² voor de standaard rijwoningen en tot circa 126 m² voor een speciale tussenwoning, bieden deze woningen een comfortabele basis voor het dagelijks leven. Elk woning beschikt over een langskap, 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot 5 en achtertuin op het westen. De tussenwoningen hebben een kaveloppervlakte van circa 133 m² en de speciale tussenwoning biedt zelfs een kaveloppervlakte van circa 210 m² met  een extra kamer op de begane grond, ideaal voor een thuiswerkplek of speelkamer.

Bouwnummers 2 t/m 9

Twee onder één kapwoning

Voor degenen die op zoek zijn naar iets extra’s, bieden de twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlak van circa 147 tot 153 m² en kaveloppervlak van circa 237 tot 274 m², de perfecte combinatie van luxe en leefruimte. Deze woningen hebben een kenmerkende architectuur met een langs- en dwarskap, bieden de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en zijn uitgerust met een berging aan huis. De diepe achtertuinen op het westen maken het plaatje compleet.

Bouwnummers 11 t/m 16