De locatie

Ontdek de charme van Groenpoort Oost

Genesteld in het laatste wijkdeel van Veenendaal-Oost, brengt Groenpoort Oost het perfecte samenspel tussen natuur en modern wooncomfort. Deze idyllische wijk, waar groen de boventoon voert, is ontworpen met een subtiele kromming in de straten, wat zorgt voor een afwisselend en aangenaam straatbeeld. De Houtsingel, een trots onderdeel van deze groene gemeenschap, biedt een exclusief uitzicht op water en natuur, dankzij de ligging aan de kenmerkende singel.

Een locatie die alles biedt

De strategische ligging aan de Rondweg-Oost, nabij de A12, brengt je binnen enkele minuten in het centrum van Veenendaal en biedt tegelijkertijd vlotte verbindingen met Ede, Utrecht en daarbuiten. De nabijheid van het natuurgebied De Groene Grens opent de deuren naar ongerepte natuur, ideaal voor een verfrissende wandeling of fietstocht.

Welkom in De Houtsingel, waar uw droomwoning wacht, omgeven door groen en voorzien van alle gemakken.

Verweven met historie

Vanaf de 16e eeuw, toen de nederzetting Veenendaal ontstond uit het uitgestrekte veenland, heeft dit gebied een belangrijke transformatie ondergaan. De turfwinning, die eeuwenlang de economische ruggengraat vormde en later de bloei van de textielindustrie, hebben Veenendaal gevormd tot de dynamische gemeenschap die het vandaag de dag is en wat de stad ook zo’n aantrekkelijk woonplaats maakt.